okt

18

Flera nya bärbara datorer med mobilt bredband

Skriven av Jacob Lönroth, 2174 kommentarer

Nu kan du jämföra fem nya modeller av bärbara datorer tillsammans med olika mobila bredband här på MobileTail. Vi har också lagt till Telias 4G modem och mobilt bredband abonnemang i jämförelsen.

Sony Vaio EA2S1E GrönSony Vaio EB1M1ESony Vaio EA2S1E Svart

Några av nyheterna är den galet gröna laptopen Sony Vaio EA2S1E Grön (!), Sony Vaio EB1M1E och Sony Vaio EA2S1E i svart färg. Dessutom har vi nu också med i jämförelsen den coola WeSC Netbook Skyscraper samt den bärbara datorn WeSC Netbook Text som Telenor har tagit fram i samarbete med företaget WeSC.

Du kan nu också jämföra Telias mobilt bredband 4G med deras nya usb-modem Samsung GT-B3730. 3 har också åter lagt in en kampanj på sina 3 mobila bredband med 24mån bindningstid där de erbjuder 3 månader gratis på sitt mobila bredband. Passa på och nyttja detta erbjudande på mobilt bredband då det endast gäller fram till den 21:e november!

Just nu jobbar vi på MobileTail för fullt med att ta fram den nya versionen av MobileTail som kommer att släppas  början av november. Ännu är vi något hemliga exakt om vad detta kommer att innebära för er, men ni får snart se nyheten med egna ögon.. :)