Mobilabonnemang med fast pris

Med ett mobilabonnemang med fast pris betalar du alltid samma summa varje månad oberoende av hur mycket du surfar, mängden SMS du skickar och hur mycket du ringer. I de flesta fall får du ringa en obegränsad mängd samtal och skicka hur mycket SMS och MMS du vill. Det som oftast bestämmer priset på abonnemanget är den mängd data du vill ska ingå.

Fördelar med ett fast pris

Om du har stenkoll på din ekonomi och kanske till och med använder dig av en budget blir det lättare att hålla koll på dina utgifter genom att ha ett fast pris för telefoni. Om ni är flera i familjen kan ni analysera mängden data som ni använder och styra vilka paket som ni köper varje månad. Om din partner ofta lyssnar på musik kan hen behöva en större mängd data medan du väljer ett mindre paket med en mindre mängd data. På så vis kan man enkelt välja vilken prisnivå som passar bäst för just det enskilda behovet.

Avtal och regler

Du bör alltid granska avtalet noggrant innan du skriver på, för att kontrollera att allt ni kommit överens om finns med. Det är svårt att komma upp i den mängden minuter som taken ligger på men för att undvika oväntade utgifter bör du kontrollera avtalet innan du bestämmer dig. Om du skulle känna dig osäker kan du alltid köpa ett kontantkort som du tankar till ett fast pris varje månad istället men det är oftast enklare med ett abonnemang som du slipper tänka på att behöva fylla på.

Jämför de olika priserna

Hos oss på Mobiletail.se hittar du flera olika mobilabonnemang med fast pris du kan jämföra. Genom att jämföra de olika operatörerna, och deras olika abonnemang, har du en större förutsättning att hitta ett abonnemang som passar just dig och dina behov. Söker du ett abonnemang för endast dig som enskild person, till dig och din partner eller till hela din familj? Det finns många olika varianter att välja mellan och beroende på om du skickar mycket SMS, ringer mycket eller använder din telefon för surf hittar du rätt abonnemang genom oss.