Kontantkort

 Sveriges billigaste fastpris från 95 kr

 80 Mbit/sekund surfhastighet

 Billigt till utlandet med Amigos

Gå till Comviq

✔ Alltid fast pris (från 99 kr/mån)

✔ Ingen bindning- eller uppsägningstid

✔ Alltid fria SMS

Gå till Hallon

✔ Första laddningen gratis

✔ Mest nöjda mobilkunder 2016

✔ Upp till 24 GB surf ingår

Gå till Halebop

✔ Sköt påfyllning enkelt via mobilapp

✔ Surfa i hela 100 Mbit/sekund

✔ Lägg enkelt till extra surf

Gå till Telia

✔ 4 olika alternativ för alla behov

✔ Fastpris från låga 99 kr

✔ Upp till 50 GB surf

Gå till Tre

✔ Fastpris med hela 50 GB surf

✔ Få fria SMS, MMS och samtal

✔ Håll koll på förbrukning i mobilen

Gå till Telenor

Fördelar med kontantkort

Kontantkort är ett ord som de flesta av oss känner till mycket väl, och detta på grund av att marknaden är fylld till bredden av just kontantkort från olika operatörer. Det kan därför vara skönt med lite hjälp på traven när det kommer till val av kontantkort, och det är här vi kommer in i bilden.

Fördelarna med kontantkort gentemot fasta mobilabonnemang till din mobil är många. Du binder till exempel inte upp dig till något tidsbestämt abonnemang, utan fyller istället på ditt kontantkort när du själv känner för att göra det. Du kan då även välja en prisplan som du tycker passar dig bäst. Skulle du sedan märka att den prisplan du valt trots allt inte riktigt passar dig, då är det helt enkelt bara att byta nästa gång du fyller på saldot till din telefon. Kontantkort ger dig med andra ord en helt annan flexibilitet och frihet att välja själv än vad fasta abonnemang gör.

Jämför kontantkort

Men det finns en stor mängd olika operatörer att välja bland när det kommer till val av kontantkort, och vi kan hjälpa dig att hitta just rätt alternativ för dig. Du kan hos oss jämföra och beställa kontantkort gratis från alla Sveriges operatörer. Vi förser dig även med info om varje operatör och deras kontantkort - allt för att du så enkelt som möjligt ska finna ett kort som bäst passar dig och dina behov.

Vill du göra en utförligare jämförelse där du själv kan filtrera och enkelt hitta det kontantkort som passar dig bäst så rekommenderar vi Kontantkort.se. Kontantkort.se är en opartisk jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta rätt i kontantkortsdjungeln.

Några saker som vi rekommenderar dig att ta hänsyn till när du väljer operatör och kontantkort är först och främst att du väljer ett kontantkort med fast pris så att du kan hålla koll på dina samtalskostnader. Vi rekommenderar dig även att välja en operatör med bra täckning, samt att komma ihåg att du har möjlighet att byta prisplan om så krävs.

Beställ gratis kontantkort

Nu kan du även beställa hem ett kontantkort helt kostnadsfritt, online. Det tar ungefär en dag eller två innan du får hem ditt nya kontantkort, men köper du det från en butik får du betala för ditt kort och måste välja ett startpaket direkt, något som kan medföra att du väljer en operatör och en prisplan som inte passar dig. Hos oss kan du istället gå igenom de olika operatörernas kontantkort, och i lugn och ro bestämma dig för vilken operatör och vilket kort som du tror passar dig och dina behov bäst. När du bestämt dig så beställer du direkt från operatörens hemsida.

Hitta billigaste kontantkortet

Hur hittar man då det billigaste kontantkortet? Svaret på den frågan är att det helt enkelt beror på vad man främst tänker använda kortet till. Ska du som exempel främst ha kontantkortet till att ringa samtal, eller är du främst ute efter att surfa? Eller är det kanske SMS och/eller MMS som är viktigast för dig? Dessa är exempel på olika frågor du bör ha i åtanke när du väljer ett så billigt kontantkort som möjligt, och hos oss ger vi dig en bra överblick över vad de olika operatörerna har att erbjuda, och gör det på så sätt lätt för dig att jämföra det olika alternativen samt bestämma dig för ett kontantkort som du tycker passar dig bäst.